Een betonnen mestsilo voor duurzame mestopslag

Heeft u een agrarisch bedrijf waar u te maken krijgt met het opslaan en verwerken van mest, in de veehouderij of akkerbouw bijvoorbeeld? Dan is een betonnen mestsilo van AquaStruct een duurzame investering. Wilt u weten wat een betonnen mestsilo voor u op maat kost? Ontvang van ons binnen 48 uur een digitale offerte.

 

De betonnen mestsilo’s van AquaStruct

Wat zijn de voordelen van een betonnen mestsilo van AquaStruct?

 • De constructie heeft een lage onderhoudsbehoefte.
 • De betonnen mestsilo heeft een bijzonder lange levensduur. Na 20 jaar hoeft deze pas gekeurd te worden.
 • Door de hoge constructie neemt de betonnen mestsilo een relatief kleine oppervlakte in beslag.
 • De silo is bij uitstek geschikt om mest te verwerken tot een homogeen mengsel.
 • Kiezen voor een betonnen mestsilo is een duurzame investering.
 • Indien u al een bestaande fundering van een oude mestsilo heeft kunnen wij deze gebruiken. We bouwen uw mestsilo namelijk compleet op maat.

 

Duurzame mestopslag binnen een totaalconcept

AquaStruct biedt met duurzame mestopslag oplossingen een totaalconcept. We ontwerpen, engineeren, produceren en realiseren voor u een betonnen mestsilo op maat. Bovendien doen we voor u de melding van plaatsing en bieden we u tevens ondersteuning bij milieuaanvragen.
Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap bent u verzekerd van een veilige, stevige constructie. Wij realiseren de silo standaard met 10 jaar garantie op het betonwerk aan.

 

De technische constructie

AquaStruct maakt gebruik van voorgespannen wanden en past ook naspanning toe, wat zorgt voor een stevige constructie die op zware druk- en trekkrachten berekend is. De standaard hoogten van betonnen mestsilo’s zijn 5, 6 of 7 meter, wat gelijk staat aan een maximale inhoud van wel 6.000 m3. De silo wordt door ons indien gewenst voorzien van leidingwerk, spankap, mestmixer en bordes.

 

Vraag snel een scherpe offerte aan

Bent u op zoek naar een oplossing voor duurzame mestopslag? Vraag een offerte aan bij AquaStruct. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte op maat voor het plaatsen of vervangen van uw betonnen mestsilo.

Neem direct contact op!

Met persoonlijke aandacht helpen wij u graag met de oplossing voor uw vraagstuk. Neem direct contact met ons op!

Contactformulier

Onze klanten over AquaStruct

 • Mestsilo Donkerbroek

  “Zeer netjes en altijd snel. Goed op de hoogte gehouden en veel verstand van zaken. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid.  (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Donkerbroek Aquastruct
  Mestsilo Donkerbroek
  Melkveehouder
 • Akkerbouwer over zijn mestsilo van AquaStruct. “

  Alles heel goed geregeld. Silo is van topkwaliteit tegen een nette prijs.”

  (meer…) read more

 • ‘We hadden eigenlijk nog nooit van AquaStruct gehoord toen we op zoek gingen naar een betonnen mestsilo. Toen we deze silo bij een collega zagen, waren we meteen enthousiast: heel netjes en strak. (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Noorwolde Aquastruct
  Mestsilo Noordwolde
  Melkveehouder
 • De offerte was erg duidelijk, je weet bij AquaStruct precies wat je krijgt en voor hoeveel. En ze verzorgden het complete proces, tot en met de vergunningsaanvraag.