Waarom een betonnen mestsilo?

Een betonnen mestsilo is een hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw mestopslag. De investering betaalt zichzelf eigenlijk weer terug.

Steeds meer agrariërs kiezen voor een degelijke praktische betonnen mestsilo. In aanschaf zijn ze potentieel duurder dan andere systemen, maar de levensduur is vele mate groter. Bovendien kent een betonnen silo een enorm lage onderhoudsbehoefte.

Aquastruct levert en monteert mestsilo’s met, compleet met vloer, wanden, leidingwerk en spankap. De mestsilo wordt opgebouwd met fabrieksmatig geproduceerde voorgespannen wanden in standaard hoogtes van 5, 6 en 7 meter.

Onze klanten over AquaStruct

 • Mestsilo Donkerbroek

  “Zeer netjes en altijd snel. Goed op de hoogte gehouden en veel verstand van zaken. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid.  (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Donkerbroek Aquastruct
  Mestsilo Donkerbroek
  Melkveehouder
 • Akkerbouwer over zijn mestsilo van AquaStruct. “

  Alles heel goed geregeld. Silo is van topkwaliteit tegen een nette prijs.”

  (meer…) read more

 • ‘We hadden eigenlijk nog nooit van AquaStruct gehoord toen we op zoek gingen naar een betonnen mestsilo. Toen we deze silo bij een collega zagen, waren we meteen enthousiast: heel netjes en strak. (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Noorwolde Aquastruct
  Mestsilo Noordwolde
  Melkveehouder
 • De offerte was erg duidelijk, je weet bij AquaStruct precies wat je krijgt en voor hoeveel. En ze verzorgden het complete proces, tot en met de vergunningsaanvraag.

Hergebruik van bestaande fundering

Tegenwoordig is het ook mogelijk om op een bestaande fundering, bijvoorbeeld van een oude stalen silo, een AquaStruct mestsilo te plaatsen. Dit zorgt voor lagere kosten en een nog snellere bouwtijd! Kijk hier voor meer informatie over het vervangen van uw bestaande silo.

Duurzaam vakmanschap

Bij AquaStruct begrijpen we wat belangrijk is bij het realiseren van een betonnen silo. Namelijk het bieden van een oplossing voor uw mestopslagprobleem. En wij weten dat daarbij vaak haast geboden is. Dus levert AquaStruct snel en vakkundig.

Totaalconcept

Doordat AquaStruct een totaalconcept levert, heeft u altijd één aanspreekpunt voor het complete project, van offerte tot en met realisatie.

De voorgespannen prefab oplossing voor AquaStruct biedt een hoogwaardig product voor een scherpe prijs. Een snelle en duurzame oplossing voor uw mestopslag.

AquaStruct ontwerpt, engineert, produceert en realiseert voor u! Zodat u straks alleen maar tevreden kunt zijn met uw nieuwe mestsilo.

Techniek

De betonnen tankwanden van AquaStruct zijn prefab voorgespannen wanden die op locatie nog worden nagespannen. AquaStruct heeft voor de meeste betonnen tanks een goede oplossing voor het ontwerpen, produceren en realiseren van de tankwanden. Afhankelijk van de toepassing van de tank, de diameter en de hoogte zijn er verschillende producten voor de tankwanden.

Voor meer technische informatie over tankwanden, leidingwerk, spankappen en mestmixers klikt u op een van onderstaande buttons.

Neem direct contact op!

Met persoonlijke aandacht helpen wij u graag met de oplossing voor uw vraagstuk. Neem direct contact met ons op!

Willy Arts

06 - 46310018

Jaap van Slooten

06-31333784