[metaslider id=667]Aquastruct is gespecialiseerd in prefab beton van civiele werken, met als kernactiviteit voorgespannen beton.

Wij adviseren opdrachtgevers in de tenderfase voor het prefab beton. Aquastruct beschikt over constructieve rekenkracht om prefab beton te toetsen op haalbaarheid en of de constructie maakbaar is.

Voor deze constructie, producten en technieken verzorgen we het ontwerp en uitvoering. Wij kunnen optreden als adviseur, maar u kunt ons ook inzetten als onderaannemer. Bovendien verzorgen we desgewenst het ontwerp, specialistische engineering en implementatie van onze diverse producten in constructieontwerpen.

Werken aan maatwerkoplossingen betekent ook werken aan innovaties. Aquastruct is altijd in beweging en zoekt continue naar de beste oplossingen voor uitdagingen op constructief en uitvoeringstechnisch gebied.

Aquastruct wordt door verschillende aannemers en prefab beton leveranciers in de civiele sector gevraagd haar expertise in het begeleiden van prefab beton projecten voor haar rekening te nemen.