‘We hadden eigenlijk nog nooit van AquaStruct gehoord toen we op zoek gingen naar een betonnen mestsilo. Toen we deze silo bij een collega zagen, waren we meteen enthousiast: heel netjes en strak. Het contact was via de website snel gelegd, de communicatie verliep heel vlot en de offerte was bijzonder concurrerend. Verrassend eigenlijk.

Ook het bouwen verliep soepel en de afspraken werden keurig nagekomen. Jaap of Willy belden van tevoren altijd wanneer ze kwamen, dat is wel zo prettig wanneer je volop aan het bouwen bent. Uiteindelijk stond de silo, inclusief kap binnen een week of 4. Het beton moest zo nu en dan uitharden anders stond de silo al in 3 tot 4 dagen.
Het grote voordeel van AquaStruct is dat je met de mensen aan tafel zit die zelf ook bij de bouw meehelpen. Ze weten waar ze het over hebben en denken praktisch mee. Bijvoorbeeld over de extra’s die je bij zo’n silo kunt kopen: een mixer, boven vulleiding, ondergrondse terugloop… er zijn legio mogelijkheden die het werk een stuk gemakkelijker maken. We kunnen maar één ding concluderen: top geregeld door de mannen van AquaStruct!’

Lucky Holsteins, Noordwolde

logo Lucky Holsteins

Luchtfoto Lucky Holsteins mestsilo Noordwolde

Luchtfoto Lucky Holsteins mestsilo Noordwolde