Betonnen mestsilo

De betonnen mestsilo van Aquastruct is een hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw mestopslag. De investering betaalt zichzelf snel weer terug.

Steeds meer agrariërs kiezen voor een degelijke praktische betonnen mestsilo. In aanschaf zijn ze meestal duurder dan andere systemen, maar de levensduur is vele mate groter en u heeft er veel minder werk van. U hoeft bijvoorbeeld geen water af te pompen.  Bovendien heeft een betonnen mestsilo een enorm lage onderhoudsbehoefte en is de mest in een ronde betonnen mestsilo zeer goed tot een homogeen mengsel te mixen. Het spreekt voor zich dat een betonnen mestsilo door zijn hoogte weinig ruimte kost. De betonnen silo hoeft pas na 20 jaar te worden gekeurd.

AquaStruct levert de mestsilo’s tot en met 7 meter hoog, compleet met vloer, wanden, leidingwerk en spankap onder Kiwa certificaat.De mestsilo’s van Aquastruct worden altijd opgebouwd met fabrieksmatig geproduceerde voorgespannen wanden. Groot voordeel hiervan is dat er geen scheurvorming kan ontstaan.

De standaard hoogtes zijn 5, 6 en 7 meter. Hiermee zijn mestsilo’s te maken tot een inhoud van ca. 6.000 m³.

Heeft u besloten een betonnen silo te overwegen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij een specialist, Aquastruct.

 • Mestsilo Kedichem Zuid-Holland gefundeerd op heiwerk

  Mestsilo Kedichem (Zuid-Holland)

 • Betonnen mestsilo Gieterveen Aquastruct

  Mestsilo Gieterveen

 • Betonnen mestsilo Donkerbroek Aquastruct

  Mestsilo Donkerbroek 4.000 m³ 6 meter hoog

 • Betonnen mestsilo Tynaarlo Aquastruct

  Mestsilo Tynaarlo

 • Mestsilo Witharen 4.826 m³ Aquastruct

  Mestsilo Witharen

 • Mestsilo Gieterveen Aquastruct

  Mestsilo Gieterveen

 • Mestsilo 2.500 m3 Erica

  Mestsilo Erica

 • Mestsilo Noordwolde Lucky Holstein

  Mestsilo Noordwolde

 • Mestsilo Nieuw-Weerdinge

  Mestsilo Nieuw Weerdinge

 • Mestsilo 1e Exloërmond Aquastruct

  Mestsilo 1e Exloërmond

 • Mestsilo Vledderveen

 • Mestsilo Niehove

  Mestsilo Niehove

Hergebruik van bestaande fundering

Het is heel goed mogelijk om op een bestaande fundering, bijvoorbeeld van een oude stalen silo, een AquaStruct mestsilo te plaatsen. Dit zorgt voor lagere kosten en een nog snellere bouwtijd! Door het toepassen van voorgespannen wanden en naspanning in de wanden worden de krachten goed opgevangen. Kijk hier voor meer informatie over het vervangen van uw bestaande silo.

Nieuws

Onze klanten over AquaStruct

 • Mestsilo Donkerbroek

  “Zeer netjes en altijd snel. Goed op de hoogte gehouden en veel verstand van zaken. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid.  (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Donkerbroek Aquastruct
  Mestsilo Donkerbroek
  Melkveehouder
 • Akkerbouwer over zijn mestsilo van AquaStruct. “

  Alles heel goed geregeld. Silo is van topkwaliteit tegen een nette prijs.”

  (meer…) read more

 • ‘We hadden eigenlijk nog nooit van AquaStruct gehoord toen we op zoek gingen naar een betonnen mestsilo. Toen we deze silo bij een collega zagen, waren we meteen enthousiast: heel netjes en strak. (meer…) read more

  Betonnen mestsilo Noorwolde Aquastruct
  Mestsilo Noordwolde
  Melkveehouder
 • De offerte was erg duidelijk, je weet bij AquaStruct precies wat je krijgt en voor hoeveel. En ze verzorgden het complete proces, tot en met de vergunningsaanvraag.

Neem direct contact op!

Met persoonlijke aandacht helpen wij u graag met de oplossing voor uw vraagstuk. Neem direct contact met ons op!

Totaalconcept

Doordat AquaStruct een totaalconcept levert, heeft u altijd één aanspreekpunt voor het complete project, van offerte tot en met realisatie.

AquaStruct biedt een hoogwaardig product voor een scherpe prijs. Voor mestsilo’s past AquaStruct alleen voorgespannen wanden toe waarbij scheurvorming eigenlijk niet voorkomt. Een snelle en duurzame oplossing voor uw mestopslag.

AquaStruct doet alles zelf. Ze ontwerpt, engineert, produceert en realiseert voor u! Tevens verzorgd AquaStruct de melding voor de mestsilo. In onderling overleg kunnen wij ook ondersteuning verlenen bij een milieuaanvraag.

Techniek

De betonnen tankwanden van AquaStruct zijn prefab voorgespannen wanden die op locatie nog worden nagespannen. AquaStruct heeft voor de meeste betonnen tanks een goede oplossing voor het ontwerpen, produceren en realiseren van de tankwanden. Afhankelijk van de toepassing van de tank, de diameter en de hoogte zijn er verschillende producten voor de tankwanden.

Voor meer technische informatie over tankwanden, leidingwerk, spankappen en mestmixers klikt u op een van onderstaande buttons.