• Over Aquastruct

AquaStruct

AquaStruct is in 2014 opgericht door Gerben Feddema, Jaap van Slooten en Willy Arts en heeft zich volledig gericht op het ontwerpen en realiseren van ronde betonnen tanks.

Met de technische kennis van Jaap, de projectmanagement van Gerben en de verkoopachtergrond van Willy (HTS-er) zijn door AquaStruct inmiddels vele mooie  betonnen tanks en mestsilo’s  gerealiseerd.

De oprichters van AquaStruct hebben samen meer dan 75 jaar ervaring in het bouwen van ronde betonnen tanks  in Nederland en België en incidenteel daarbuiten. Die positie danken wij vooral aan onze pioniersgeest en ambitie om klantgericht te denken en te leveren. Met name de adviesrol voor de opdracht wordt als zeer belangrijk ervaren.

Maatwerk in betonnen tanks

AquaStruct is een Fries bedrijf dat in 2014 is opgericht, sindsdien zijn onze activiteiten enorm gegroeid. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen tanks voor de industrie, waterzuiveringen, sprinklertanks en mestsilo’s. Door het vertrouwen van vele opdrachtgevers dragen wij zo bij aan een duurzaam en veilig bestaan.

Design & Construct Ontwerp en Realisatie

AquaStruct is totaalleverancier voor tankwanden. Naast de fabricage verzorgen wij ook de engineering. Ook treden wij op als (constructie)adviseur en verzorgen wij het transport en de montage. Wij werken graag intensief samen met andere bouwpartners en opereren steeds vaker op basis van Design & Construct contracten. Deze complete aanpak is onze garantie om uw ontwerp en uitvoering te optimaliseren.

Compacte organisatie

Met een klein team van betrokken en deskundige medewerkers realiseren wij uw projecten. Door specialisatie en onze no-nonsense benadering en platte organisatie kunnen wij snel en tijdig leveren. Voor ons staat of valt kwaliteit met meedenken, afspraken nakomen en vraagstukken oplossen.

AquaStruct werkt samen met vaste partners. Voor het produceren van de tankwanden werken we nauw samen met een producent in Duitsland. Een groot deel van de betonnen tankwandelementen worden daar geproduceerd in mallen van AquaStruct.

Gegarandeerde kwaliteit 

Om de kwaliteit van processen en producten te garanderen voert AquaStruct  controles uit tijdens alle projectfasen, van calculatie tot na oplevering. Ook qua productie wordt op alle aspecten getoetst, zoals met betrekking tot grondstoffen, mallen, dekking, wapening, betontechnologie, oppervlaktestructuur en eindproduct.  De tankwanden worden waterdicht opgeleverd. Voor de mestsilo’s zijn wij gecertificeerd conform de BRL 2342.

Technisch innovatief

AquaStruct is een actieve speler in de markt voor ronde betonnen tanks. Onze innovatiekracht draagt in belangrijke mate bij aan onze identiteit: wij willen vooraan lopen in ontwikkeling. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe en betere producten en procédés te ontwikkelen, afgestemd op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten.

In de afgelopen jaren realiseerden wij meer dan 100 betonnen mestsilo’s en vele waterzuiveringen. Zie de referenties op deze site.

Waarom AquaStruct?

Aquastruct is specialist in het ontwerpen en realiseren van betonnen tanks. We doen niet anders. Met persoonlijke aandacht helpen wij u graag met de oplossing voor uw vraagstuk. We begrijpen wat belangrijk voor u kan zijn bij het realiseren van een project, of dat nu gaat om de realisatie van een mestsilo of een ingewikkelde industriële toepassing.

Als bedrijf hebben wij een achtergrond in engineeren en bouwen, daardoor snappen we goed hoe het proces en product in elkaar zit. Bij uw aanvraag en de realisatie staan bij ons vertrouwen, snelheid en maatwerk voorop!

Heeft u interesse in een betonnen tank of mestsilo, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Willy Arts

verkoop

willy@aquastruct.nl

Jaap van Slooten

techniek

jaap@aquastruct.nl

Gerben Feddema

projectmanagement

gerben@aquastruct.nl

Contact

Onze voordelen?

  • Korte bouwtijd door voorgespannen prefab wanden
  • Zowel horizontaal als verticaal voorgespannen
  • Zeer geschikt voor grote temperatuursverschillen
  • Scherp geprijsd
  • Hoge gecontroleerde betonkwaliteit
  • Lange levensduur
  • Één aanspreekpunt
  • Goede samenwerkingspartner
  • Expert in betonnen tanks
  • Transparante en open werkwijze!

Altijd kwaliteit

Onze producten zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen.

De mestsilo’s van AquaStruct zijn gecertificeerd volgens de BRL 2342.

© 2024 AquaStruct.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp door Thumbs Up | Realisatie door Sieronline